Sommerfest 4.-8. juli 2012 på det blide og solfylte Sørlandet.

Vi arrangerer nok en gang sommerfest i huset nede ved strandkanten, ett sted i nærheten av Kristiansand.

På dagtid nyter vi livet, solen, feriefølelsen og hyggelig selskap, og på kveldstid dresser vi oss opp til lek og morro. Vi oppfordrer flest mulig til å ta med fetishtøy og annet, men om du ikke har det så kommer du langt med et pent antrekk.

Prisen for festen er kr. 300,- pr. person, uavhengig av om du blir fra onsdag – søndag eller fra fredag til søndag. Ingen par-rabatt eller foreningsrabatt. Sm-Sør kjøper inn grillkull og tenner grillene til felles glede på kvelden. Mat og drikke må hver enkelt kjøpe og ta med selv.

Da det desverre er begrenset med plass i kjøleskapene, oppfordrer vi de av dere som har elektriske kjølebagger(220v) til å ta med dette.

Det er mulighet til å slå opp telt på gresset ved huset og det er også mulighet til å parkere med campingvogn inne på området. (NB begrenset antall plasser)

OBS OBS OBS.

På bakgrunn av fjorårets fest er det innført noen viktige endringer for sommerfesten:

  • Det er dessverre ikke plass til mer enn 40 deltagere.
  • Påmelding må kun skje til vår mail: mail@sm-sor.no og hver enkelt må sende mail og melde seg på selv. For par holder det med en mail, men spesifiser i mailen hvem som kommer.
  • Påmeldingen skjer fortløpende på mailen vår mail@sm-sor.no inntil 40 påmeldte er oppnådd
  • Når det er passert 40 påmeldte setter vi opp de påfølgende på venteliste.
  • Siste betalingsfrist er 1. juni 2012. (Du vil få mail om betaling) Glemmer du å betale før fristen havner du sist på ventelisten.
  • Om du må melde avbud så refunderes innbetalte beløp kun om vi får inn en ny betalende fra ventelista.
  • Det er plass til 3 campingvogner, så gi beskjed om du har med vogn (førstemann til mølla gjelder)

Grunnen til denne endringen (som kan virke litt streng) er at vi ser at 40 personer er det meste området og huset kan tåle av mennesker, telt, biler og campingvogner, og enkelte vi sa nei til i fjor opplevde dette som urettferdig. Så derfor et enkelt førstemann-til-mølla-prinsipp i år. Vi ber om forståelse for dette.

Skynd deg med påmeldingen! Det kan bli trangt om plassen.

Vi ser frem til å høre fra deg/dere.

Hilsen styret i SM-Sør