Sm-Sør inviterer til luksushyttetur i Sør. Hytten har svømmebasseng, boblebad og badstue. Kjøretid i fra Kristiansand ca 2 timer.

Pris onsdag – søndag : 1500,-

Pris torsdag – søndag : 1300,-

Pris fredag – søndag : 1200,-

Dette er inkl mat , sluttrengjøring(rensing av bassengområdet) og strømforbruk. Alle må bidra til matlaging og rengjøring av hytta (rydde,støvsuge og vaske gulv på soverom etc) før avreise. Bassengområdet trenger vi ikke gjøre noe med annet enn rydde

Det er sengeplass til 17 stykker.

For å delta på turen må du være medlem i Sm-Sør, en av våre venneforeninger, eller ha fått godkjenning til å delta på lukket arrangement/hyttetur. Er du usikker på om du har godkjenning ta kontakt med oss på mail.

Påmelding til mail@sm-sor.no, frist for påmelding 23 april. Begrenset antall plasser.